Kurum Adı : Çatalca Mesleki Eğitim Merkezi
Faks : 02127895682
WEB Adresi : http://catalcamem.meb.k12.tr
Adres : Kaleiçi Mahallesi Şair N. H. Onan Bulvarı Es.San.Od.Binası No42 Çatalca/İSTANBUL

VİZYON
1) Mesleki eğitimin modern standartlarını yakalamış, teknolojik gelişmelere açık bir okul olmak. 2) Mesleğinde aranan kaliteli ve teknik bilgiye sahip öğrenciler yetiştirmek. 3) Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON
Çatalca Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü: 1-Türk Milli Eğitim ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını işletmelerin ihtiyaçlarını, kurumun imkanlarını ve çevresel faktörleri dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, 2-Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlak sahibi, teknolojik gelişmeleri takip eden ve iş hayatında uygulayabilen kaliteli ve iş dünyasında aranan birer teknik eleman olarak yetiştirmeyi, 3-Bilgili, mesleğinin inceliklerini kavramış, teknolojik gelişmeleri takip edebilecek ve endüstriyel üretim ortamına kolayca adapte olacak mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.

Öğretmen Sayısı : 4
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 121
Öğretim Şekli : Tam Gün Tam Yıl
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:30-17:00
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 2
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz il merkezine 55 km, Çatalca ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ulaşım : Yenibosna-Çatalca hattı halk otobüsleriyle son duraktan (Çatalca Meydan) bir önceki top saha durağında inip 5 dk. yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : İlçe Merkezi Çatalca Sanayi Bölgesi Arkasında Şair Necmettin Halil Onan Bulvarındadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ